FOTO: © Wim Lanser
 • Dans
 • klassiek ballet

Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora

Het Zwanenmeer

 • Datum
  11 dec 2022
 • Tijd
  15:00- 17:20
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 43.50

Het Zwanenmeer is de klassieker onder de klassiekers. De magische uitvoering met kostuums en decors om bij weg te dromen weet publiek van jong tot oud te betoveren. Kenners zien het als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische genre.

Een ongelukkige liefde. Prins Siegfried wordt verliefd op prinses Odette. Zij kunnen niet samenzijn, omdat zij door magie in een witte zwaan is veranderd. Door een list wordt prins Siegfried verliefd op de dochter van een tovenaar, die exact op prinses Odette lijkt. Prins Siegfried ontdekt het verraad, maar is hij nog op tijd om zijn ware liefde, prinses Odette, te redden?

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto het Zwanenmeer

Marius Petipa en Lev Ivanov (waren in topvorm)
De choreografen van dit topstuk waren in topvorm toen zij het balletstuk creëerden op de ontroerende muziek van Tsjaikovski. De fantastische muziek en de romantische dans staan garant voor een meeslepend verhaal en een betoverende avond. Een prachtige klassieker om van te genieten met het hele gezin!

Posterbeeld: © Wim Lanser

Het Zwanenmeer is de klassieker onder de klassiekers. De magische uitvoering met kostuums en decors om bij weg te dromen weet publiek van jong tot oud te betoveren. Kenners zien het als één van de hoogtepunten in het klassiek-romantische dansgenre.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Opera combi-deal. Klik op de link hieronder voor meer informatie. 

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het middagje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 11 dec 2022
  15:00 - 17:20

Bezoek ook