FOTO: © fresh light beer in mug
 • Specials

STAGE Kitchen & Café

Bier-spijs proeverij

 • Datum
  7 jul 2023
 • Tijd
  16:30
 • Zaal
  Restaurant
 • Prijs
  Vanaf € 36.50

Bier-spijs proeverij

Voor de echte bier- en gastronomieliefhebbers hebben we iets bijzonders in petto! STAGE Kitchen & Café heeft de handen ineen geslagen met Geusz, de lokale brouwerij, om een onvergetelijke bier-spijs proeverij te organiseren.

De inloop is om 16.30 en om 17.00 uur beginnen we met de proeverij. Voor slechts € 36,50 per persoon krijg je de kans om je smaakpapillen te verwennen met een zorgvuldig samengesteld menu van vijf gerechten, elk vergezeld van een uniek biertje van Geusz.

Het menu

We starten de avond met een verfrissend 0.0% fruitbiertje met een fruitige afdronk, vergezeld van een kleine amuse om de smaakpapillen te prikkelen.

Daarna volgt een reis door de culinaire wereld, van de Scandinavische zeeën met onze gemarineerde zalm met dille, citroen en rode biet geserveerd met een Oker bier, naar de zwoele zuidelijke zon met gekarameliseerde buikspek en gamba’s, een compote van mango en pittige chili mayonaise, vergezeld van een Blond bier.

Van daaruit gaat de reis naar het Oosten, met tataki van rund, een oosterse salade en gerookte Japanse mayonaise, perfect gecombineerd met een Pympel bier. Vervolgens gaan we naar het Amerikaanse zuiden met pulled pork in een stoombroodje, koolsalade en BBQ-saus, geserveerd met een Dubbel bier.

Tot slot serveren we een zomers kalfsstoofpotje met een stamppot van Hollandse kropsla, gepaard met een Tripel bier, een eerbetoon aan onze eigen Hollandse traditie.

Reserveer snel je plekje, want de ruimte is beperkt en deze unieke ervaring wil je niet missen!

Dieetwensen
Volg je een specifiek dieet of heb je bepaalde voedselallergieën waar we rekening mee moeten houden bij het bereiden van je maaltijd? Laat het ons dan weten via de contactgegevens hieronder. 

 • Contactgegevens Horeca (STAGE kitchen & café)

  Tel.: 088 – 220 70 50
  horeca@stadstheater.nl

Bezoek ook