FOTO: © Leendert Vooijce
 • Cabaret

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

BloodBitches

 • Datum
  24 feb 2024
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 20.50

Voorstelling geannuleerd

Wegens omstandigheden gaat de voorstelling BloodBitches helaas niet door. Je kunt Nina de la Parra dit seizoen nog zien met een alternatief programma, de speeldata zijn te vinden via hun website. Tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht.

Speeldata

BloodBitches

Neerlands Hoop winnares Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd (bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door op NPO1) verdiepen hun unieke bloederige band.

Na het succes van Gods Wegen, wat haar bekroning vindt in het verschijnen van het literaire manifest Make Women Come, gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt door deze gezamenlijke bloedvaten.

 

Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: entertainment van de hoogste duikplank.

Het unieke karakter van twee powerhouses die hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders verknopen, maar ook aan hun explosieve biculturele identiteit – en die hun “intensive experience” tot uiting brengen in muzikaal-verbale poëzie.

Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: entertainment van de hoogste duikplank. Met als extra klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit.

Het verband wordt aangelegd door het bloedbroeder-topteam van Gods Wegen: Titus Muizelaar (regie), Jan Heideveld (geluid) en Jantje Geldof (licht).

 

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 24 feb 2024
  20:30
  Geannuleerd

Bezoek ook