FOTO: © Sofie Knijff
 • Musical

Boni The Musical

Een held strijdt voor vrijheid

 • Datum
  18 apr 2024
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 42.50

27 jaar of jonger?

Als je 27 jaar of jonger bent, kun je Boni The Musical bijwonen voor slechts € 25. Maak hiervoor gebruik van de speciale kortingscode BONIJONG. Zorg ervoor dat je deze code invoert in het besteloverzicht, nádat je je stoelen hebt gekozen.

Een held strijdt voor vrijheid

Boni The Musical vertelt het levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij en ongelijke behandeling. Hij groeit op in de binnenlanden van Suriname. Boni ontpopt zich samen met zijn medestrijders tot geduchte vijanden van de kolonisten en wordt de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. Vanuit het mythische Fort Boekoe gaan ze de strijd aan.

Een grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten wervelen ons terug naar de 18e eeuw. Een musical over een wonde in de tijd, liefde, verzet en broederschap die ons ook kracht en trots schenkt.

Na een lange en verbitterde strijd wordt Boni opgepakt en gedood. Of toch niet?

Diep verscholen in de jungle weet Boni zich bijna onaantastbaar, onsterfelijk en onvindbaar te maken. Samen met zijn medestanders Jolicoeur en Baron vormt dit trio een heftige bedreiging voor de kolonisten. Na een lange en verbitterde strijd wordt Boni opgepakt en gedood. Of toch niet? Is Boni daadwerkelijk verslagen of heeft hij de strijd overleefd en gewonnen? Nog lange jaren boezemt hij zijn tegenstanders schrik in met zijn geestdrift en visionaire blik.

Boni, de musical is een op waarheid gebaseerd spectaculair en meeslepend verhaal, eigentijds-muzikaal op het podium gebracht. Laten we samen de geschiedenis induiken en met trots verspreiden.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook