FOTO: © Aldo Brinkhoff
 • Muziektheater

Stadstheater Overdag

De Navertellers

 • Datum
  4 feb 2024
 • Tijd
  14:00
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  € 15

Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma

Ontroering en humor en heel mooie muziek. De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!

De Navertellers

Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters. Geen wonder – daar komen ze vandaan.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u!

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook