FOTO: © Hessel Waalewijn
 • Muziek

De Règâhs

Jij bent het voor mij

 • Datum
  18 nov 2023
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 29.50

De Règâhs

‘Jij bent het voor mij’ is de titel van de grootste hit van de Haagse flamingo-groep De Règâhs. Op zijn Haags ‘Jè bent ut voâh mè’! Het lied gaat over de liefde van een gitarist voor een meisje dat heel mooi ‘flamingo’ oftewel flamenco kan dansen. Maar in alle nummers van De Règâhs klinkt ook de liefde voor hun stad Den Haag door. In onvervalst Haags, maar zonder plat te worden, wordt de liefde bezongen. En dit allemaal op professionele en virtuoze wijze begeleid op gitaar en cajon.

Flamenco is de basis, maar er worden moeiteloos uitstapjes gemaakt naar pop, gipsy jazz, en klassieke muziek. Opvallend is dat steeds meer jonge mensen via bijv. Spotify, De Règâhs weten te vinden en dat hun muziek landelijk heel bekend is. Zangeres Maan vertelde op nationale radio dat ze De Règâhs had ontdekt en ze helemaal te gek vond. Tot haar stomme verbazing konden al haar vrienden de liedjes zo meezingen 😊

‘Jè bent het voâh mè’ is een ode aan de liefde, ook die voor het publiek.

Olé!

De Règâhs op Spotify

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook