• Muziek
 • klassiek

Dianto Reed Quintet

Koffieconcert

 • Datum
  22 jan 2023
 • Tijd
  11:45- 12:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.00

Dianto Reed Quintet is een kamermuziekgroep gevormd door vijf Spaanse jonge muzikanten gevestigd in Amsterdam. De naam van de groep betekent anjer in het Esperanto; anjer omdat het een typische mediterrane bloem is en Esperanto omdat het als een universele taal wordt beschouwd, zoals muziek.

Het ensemble biedt een timbrische veelzijdigheid die een uniek geluid kan creëren, dankzij de combinatie van deze vijf houtblazers: klarinet, basklarinet, fagot, saxofoon en hobo.

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto Dianto Reed Quintet

Dianto Rietkwintet biedt een andere benadering van het traditionele kamermuziekconcert. Hun optredens vallen op door de samensmelting van een zeer sterke energie en contrastelementen. Dit wordt bereikt door de volgorde van de verschillende stukken te combineren en te veranderen om het publiek te verrassen en door een choreografie op te nemen, wat helpt om een diepere interactie tussen de luisteraars en de muzikanten te creëren.

Bekijk het repertoire van Dianto Reed Quintet hier.

Website

Meer informatie over het Dianto Reed Quintet is te vinden op hun website.

Website
Foto van een nagenietarrangement

Inleiding & Nagenietarrangement

Maak je theaterbeleving compleet!

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19:15 uur en kan worden besteld in het bestelproces.

Na de voorstelling nog even nagenieten? Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 22 jan 2023
  11:45 - 12:45

Bezoek ook