• Specials

Diederik Jekel

Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen

 • Datum
  27 okt 2022
 • Tijd
  20:30- 21:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 21.50

Diederik Jekel: ”Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was?”

Gaan discussies op social media niet over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Een super fijne avond met genoeg weetjes waarmee je vervolgens iedereen op het werk versteld kunt doen staan.

Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik’s nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke dingen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen.

Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat je zelf een standpunt in kan nemen. We zijn tegenwoordig allemaal opzoek naar nuttige en fijne tijdsbesteding en tijd is natuurlijk beperkt. Als je keuzes moet maken dan is deze voorstelling geknipt voor jou. Er zal ook tijd zijn voor jouw eigen vragen. Diederik zal publieksvragen live proberen te beantwoorden als een soort Willem Wever live voor volwassenen.

Kortom een avond vol vermaak en stiekem ook wat opsteken. Wie weet wordt je eigen vraag ook nog beantwoord. Een avond zoals je nog nooit gezien hebt.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 27 okt 2022
  20:30 - 21:45

Bezoek ook