• Muziek
 • klassiek

Dina Ivanova

Koffieconcert

 • Datum
  2 okt 2022
 • Tijd
  11:45- 12:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.00

De Russische pianiste Dina Ivanova begon op vierjarige leeftijd met pianolessen bij haar moeder en studeerde later aan de Centrale Muziekschool en het Tsjaikovski Conservatorium, beide in Moskou.

Ze won prijzen op diverse concoursen en soleerde onder meer bij de Thüringer Philharmonie en het Israel Symphony Orchestra. Ze won prijzen in verschillende concoursen, waaronder de tweede prijs op het Liszt Concours in Weimar, de tweede prijs op het Ricardo Viñes Concours in Spanje, een Honorary Mention Award op het Paderewski Concours in Polen, en de Artist Recognition Award op het International Keyboard Festival in New York. Ze ontving ook een Junior Jury-prijs op het Busoni-pianoconcours in Bolzano (2021).

 • 'De uitvoering van Totentanz door publiekslieveling Dina Ivanova was krachtig en magisch.'

  De Trouw

In 2017 won ze de derde prijs van het Liszt Concours in Utrecht. Ze wordt geprezen vanwege haar grote verbeeldingskracht en haar poëtische spel. Ook haar spel met violiste Merel Vercammen, met wie ze twee albums opnam, kreeg veel lof bij publiek en pers. ‘’ Violist Merel Vercammen en pianist Dina Ivanova spelen jaloersmakend goed’’ kopte de Volkskrant nog in mei 2021. Op 30 oktober presenteert Dina werken die ze nog niet eerder in Nederland speelde, waaronder de Zesde pianosonate van Beethoven en de Réminiscences de Don Juan, gebaseerd op thema’s uit Mozarts opera Don Giovanni.

Foto Dina Ivanova - Koffieconcert

Inleiding & Nagenieten

Maak je theaterervaring compleet!

Voorafgaand aan dit concert vindt er een inleiding plaats in de Rode Foyer, naast de ingang van de Kleine Zaal. De inleiding start om 11:00 uur en is gratis te bezoeken.

Na het concert nog even nagenieten? Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 2 okt 2022
  11:45 - 12:45

Bezoek ook