FOTO: © Marco Peters
 • Jeugd & familie

Dirk Scheele

Pepernotenpret 2+

 • Datum
  20 nov 2022
 • Tijd
  15:00- 16:00
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 17.50

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes.

Vergezeld door zangpieten gaan we swingen op Zie ginds komt de stoomboot, wiegen bij Zie de maan schijnt door de bomen & in het Spaans tellen bij Pepernotenpret. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als we mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen…

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar.

Kom verkleed!

Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van! In deze voorstelling speelt Dirk samen met de Zangpieten & krijgt hij bezoek van Sinterklaas. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten ontmoeten in de foyer.

Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 58.000 abonnees. In 2020 heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

Dirk Scheele

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak je middagje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 20 nov 2022
  15:00 - 16:00

Bezoek ook