FOTO: © Merlijn Doomernik
 • Muziek

Fernando Lameirinhas

Koffer

 • Datum
  15 mrt 2024
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 20

Koffer

De innemende, Portugese muzikant Fernando Lameririnhas heeft in zijn zestigjarige carrière veel wegen ingeslagen; onder meer soul, fado, latin en jazz. Hij voegde er steevast de Lameirinhas-touch aan toe. Ook werkte hij met diverse Nederlandse bands en muzikanten onder wie BLØF, Paul de Leeuw en Stef Bos.

De nog altijd jeugdige maestro Lameirinhas pakt samen met u zijn koffer uit; hij neemt u mee in zijn rijke, muzikale leven!

Fernando Lameririnhas speelt elke dag en maakt ook nog regelmatig nieuwe liedjes. Daar kunt ook u uw voordeel mee doen: in dit programma laat hij deze prachtige nummers horen. Voor fans en voor de mensen die hem nog niet kennen: geniet van hits als ABRACE ME, Naar het Zuiden en Hier, maar ook van juweeltjes uit het begin van zijn carrière.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook