FOTO: © Melle Meivoge
 • Klassieke muziek

Koffieconcert

Giulio Greci & Stefano Bruno

 • Datum
  5 nov 2023
 • Tijd
  11:45- 12:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 16.50

inleiding

Er zal voorafgaand aan dit concert een inleiding plaatsvinden in de Rode Foyer, die zich naast de ingang van de Kleine Zaal bevindt. De inleiding wordt gegeven door Johan de Keizer, is gratis toegankelijk en begint om 11:00 uur.

Winnaars van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2023

Giulio Greci en Stefano Bruno spelen sinds mei 2022 samen als duo Greci-Bruno. Individueel hebben ze zowel ervaring in het maken van kamermuziek als in solospel. Beiden wonnen meerdere eerste prijzen op nationale en internationale concoursen in Italië, Slovenië, Kroatië en Hongarije. Daarnaast hebben ze allebei gewerkt met orkesten in Europa, zoals Amsterdam Sinfonietta en het Sloveens Philharmonisch Orkest.

Het tweetal heeft gestudeerd bij gerenommeerde professoren als Ilya Grubert, Dora Schwarzberg, Pieter Wispelwey en Giovanni Gnocchi. Zowel Giulio als Stefano zijn momenteel ingeschreven aan het Conservatorium van Amsterdam voor hun masterstudie; als duo worden ze begeleid door Dmitri Ferschtman.

Liesl Vanoverberghe (muzikant koffieconcert) met dwarsfluit
FOTO: © Daniel Dely 2022

Liesl Vanoverberghe & Erwin Deleux

Ook Liesl Vanoverberghe en Erwin Deleux brengen deze zondag enkele stukken ten gehore.

Liesl begon met fluitlessen toen ze 9 jaar was aan het Stedelijk Conservatorium Kortrijk bij Helga Jacobs. Ze nam deel aan verschillende fluitseminaries en muziekstages waar ze lessen volgde bij fluitisten uit onder andere België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Polen, Slovenië en de Verenigde Staten. In september 2016 werd Liesl toegelaten tot de richting ‘Jong Talent’ in het Conservatorium van Kortrijk. In 2021 won ze een eerste prijs bij de ‘Pamus Flow Global Music Competition’, de ‘International Flute Seminar Bruges Flute Competition’, een tweede prijs bij ‘Danubia Talents International Online Music Competition Hungary’ en een derde prijs bij de ‘International Moscow Music Competition’. Liesl Vanoverberghe studeert op dit moment aan het Conservatorium van Maastricht. Tijdens het Grachtenfestival Conservatorium Concours won zij de zogenaamde ‘runner up’ prijs. Daarnaast won ze o.a. de ‘Young Belgian Talent 2022’, ‘London Classical Music Competition 2022’, ‘Rotarywedstrijd Kortrijk 2022’, ‘Vienna International Music Competition 2021’, ‘Benelux Young Talent 2021’ en vele 1e, 2e en 3e prijzen elders.

Erwin Deleux werd geboren in 1973 in Reet, en kreeg zijn eerste piano-onderricht van Liliane Esser. Hij zette zijn muzikale studies verder aan het conservatorium van Antwerpen bij Prof. Pascal Sigrist, en behaalde er eerste prijzen piano en kamermuziek. Het meesterdiploma in diezelfde disciplines verwierf hij aan het Lemmensinstituut te Leuven, in de klas van Prof. Alan Weiss. Hij voltooide er zijn opleiding met een specialisatiediploma piano. Erwin Deleux behaalde de eerste prijs op concours als Cantabile, EPTA en de Stefaan De Jonghe-wedstrijd.

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 5 nov 2023
  11:45 - 12:45

Bezoek ook