• Muziek

The Groovetakers

Livemuziek in STAGE

  • Datum
    14 jul 2023
  • Tijd
    20:00- 21:30
  • Zaal
    Restaurant

The Groovetakers

Bereid je voor op een avond die je niet snel zult vergeten op 14 juli, als de energieke band ‘The Groovetakers’ het podium van STAGE kitchen & café betreedt. Verwacht een doorleefde stem, spectaculair gitaarwerk en een ritmesectie die staat als een huis. The Groovetakers zijn hier en klaar om een onvergetelijke show te geven!

Deze vier ervaren muzikanten leveren een aanstekelijke mix van down-to-earth Chicagoblues, Texasblues en Cajunblues, aangevuld met footstomping rhythm & blues en hipshaking rock ’n roll. Hun krachtige geluid en interactieve performance zorgen voor een levendige blueservaring en bovenal voor een gezellige sfeer!

Uniek aan The Groovetakers is hun talent voor het herwerken van bekende nummers in blues-stijl, een keuze die keer op keer goed in de smaak valt bij het publiek. Verwacht een avond vol klassieke hits en frisse blues-takes die je op het puntje van je stoel (of dansend op de vloer) houden.

Tekst gaat verder onder filmpje.

In het verleden hebben de Groovetakers jarenlang opgetreden als de vaste begeleidingsband bij de afterparty bluesjam van het helaas niet meer bestaande jaarlijkse festival Flirting with the Blues in Amersfoort. Daar hebben ze samengewerkt met beroemde buitenlandse artiesten als Joey Delgado, Alan Haynes, Jim Suhler, Sean Webster en Danny Giles.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van een blueservaring zoals geen ander! We zien je graag op 14 juli bij STAGE kitchen & café voor een avond met The Groovetakers – de band die garant staat voor muzikale uitmuntendheid en onvervalste gezelligheid!

Bezoek ook