FOTO: © Vincent Schiphorst
 • Muziek

Guilty Pleasure Hits!

Afterparty met Radio 538 - Die Verrückte Stunde

 • Datum
  29 apr 2023
 • Tijd
  20:15- 21:45
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 25.50

Iedereen kent ze: Guilty Pleasures. Liedjes die je luidkeels meezingt en waarbij stilzitten onmogelijk is. Een dijk van een liveband brengt samen met frontman Pieter van der Zweep de grootste internationale Guilty Pleasures als ‘Never gonna give you up’, ‘Wake me up before you go-go’, ‘Wannabe’ en ‘Call me maybe’. Evenals de bekendste klassiekers van eigen bodem. Een feest der herkenning.

Schuif je schaamte opzij en geniet van een heerlijk avondje uit met na afloop een spetterende afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde.

Radio 538: Die Verrückte Stunde Afterparty

Swing na een avond Guilty Pleasure Hits mee op de afterparty van Radio 538. Die Verrückte Stunde is super toll en biedt 100% feestgarantie. Geniet, samen met de deejays tot sluitingstijd van nog meer kneiters die je schaamteloos meezingt. Wedden dat je ze allemaal kent?

538 Die Verrückte Stunde is de ultieme afsluiter van een absoluut muzikale topavond in het theater. Één ticket voor twee ultieme feestjes!

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook