FOTO: © Jurgen Jacob Lodder
 • Muziek

JAMAI met live-band

I’M STILL STANDING

 • Datum
  2 dec 2023
 • Tijd
  20:15- 22:35
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Inclusief
  Pauze
 • Prijs
  Vanaf € 27

Tribute to Elton John 

Dit theaterseizoen komt er een droom voor mij uit. Samen met mijn live-band én piano mag ik de mooiste theaters in Nederland en België bezoeken om een tribute te brengen aan mijn muzikale held, Elton John.

Komend jaar breng ik een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door mijn leven. De afgelopen 20 jaar leef ik mijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

FOTO: © Jurgen Jacob Lodder

De inspiratie en voedingsbodem voor mijn creativiteit heb ik volledig te danken aan Elton John. Net als hem neem mijn werk zeer serieus, maar mezelf niet. Ik ben niet snel trots op de dingen die ik doe, maar ben wel trots dat ik nog steeds dit werk mag doen.

Een extroverte muzikale show over een introverte artiest.

In dit theaterconcert nemen mijn band en ik de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday, Rocket Man tot aan de Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road.

Ál die geweldige popsongs die mijn liefde voor het reportoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.

My gift is my song … and this one for you!

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook