FOTO: © Ruud Baan
 • Cabaret

Jandino Asporaat

Judeska Airlines

 • Datum
  13 apr 2023
 • Tijd
  20:15- 22:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  € 29.50

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau.

Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Na twee uitverkochte theatertournees keert Judeska terug in een gloednieuwe hilarische klucht.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Voor deze voorstelling geldt geen Vriendenkorting.

Geproduceerd door Het Huis van Asporaat.
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Meer

Jong Stadstheater

Jongerenraad

Deze voorstelling is uitgekozen door jongeren uit Zoetermeer. Bekijk hier welke voorstellingen zij nog meer hebben geprogrammeerd.

Bezoek ook