• Muziek

Joël Borelli

Je Moeder

 • Datum
  9 nov 2023
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 32.00

Earlybird-korting

Krijg tot 31 mei € 7,50 korting op deze voorstelling met onze Earlybird-tickets! Kies in het volgende scherm voor de prijs waar Earlybird bij vermeld staat. Staat de prijs er niet meer bij? Dan zijn de Earlybird-tickets helaas op. Wees er dus snel bij, want op=op.

Neem Je Moeder Mee

Een theatershow waar iedereen z’n moeder mee naartoe zou moeten nemen. Zo omschrijft Joël Borelli Je Moeder, zijn energieke voorstelling vol jeugdsentiment, grappige anekdotes en liedjes van toen en nu.

Joël Borelli staat bekend als een van de beste entertainers van Nederland. Of hij nu Robbie Williams of André Hazes zingt, hij zet alles met evenveel overtuiging neer, compleet met uniek Borelli-sausje. Speciaal voor deze theatershow duikt hij in de liedjes die hij zong met zijn moeder in haar oude mini. Hij schreef nieuwe nummers, die voor eenieder herkenbaar zullen zijn, én hij wil moeders laten zien hoe cool de muziek van nu is. Dankzij zijn smakelijke manier van performen, weet Joël de zaal aan het lachen te maken, te ontroeren en een stukje nostalgie op te roepen.

Joël vertelt: “Zes jaar geleden heb ik ook een theatershow gemaakt, maar die was niet meer dan een zeventje waard. Na afloop zei mijn moeder: ‘Dit kun jij veel beter.’ Ik heb haar toen beloofd het nog een keer over te doen, en dan een écht vette voorstelling te maken, waar zij trots op kan zijn. Dat is Je Moeder geworden. Helaas kan mijn eigen moeder het niet meer meemaken, want zij is overleden. Daarom wil ik tegen iedereen zeggen: ‘Neem je moeder mee; je krijgt spijt als het niet meer kan!’”

Over Joël

Joël Borelli is de meest gevraagde entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. Jarenlang toerde hij met zijn piano achter in zijn kofferbak langs iedere denkbare locatie in het land, waar hij de sfeer naar zijn hand wist te zetten met zijn energieke en originele manier van performen. Zijn grote doorbraak kwam in 2022 met optredens op o.a. Paaspop, De Amsterdamse Zomer, in AFAS Live en Ziggo Dome.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook