FOTO: © Annemieke van der Togt
 • Toneel

Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij

Hoog Spel - reprise

 • Datum
  2 nov 2022
 • Tijd
  20:15- 21:35
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 28.50

Na het succes van Enkele reis, door Trouw omschreven als ‘Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, kon een vervolg niet uitblijven.

Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.

De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden met een feilloos gevoel voor timing en groot talent voor komisch acteren: Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij.

Hoog Spel is geen doorsnee whodunnit, met een lijk en een einde waarin alles duidelijk wordt. Dat is zo leuk. Bezoekers gaan echt meepuzzelen.
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 2 nov 2022
  20:15 - 21:35

Bezoek ook