FOTO: © Stefan Mandersloot
 • Muziektheater

Joia

ROER

 • Datum
  16 feb 2024
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 17.50

ROER

In het muzikale manifest ROER gooit zangeres en schrijver Joia Rath het strijdbijltje erbij neer. Wat als het leven geen wedstrijd is? Ze stopt cold-turkey met winnen en vindt een nieuw antwoord op de onmogelijke vraag: ‘Hoe leef je een leven?’ Met liedjes en leefregels daagt de zangeres zichzelf en haar publiek uit om een zachter bestaan te omarmen.

Samen met haar band brengt ze dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet ze denken aan een Nederlandse Joni Mitchell.

‘Joia zet haar hart open voor het grote en het kleine, wil de dingen die haar angst inboezemen juist leren kennen en wat je normaal misschien bijna niet durft te denken zingt ze uitbundig in een prachtig lied. ‘ So-Fi

Na haar met vijf sterren bekroonde debuutalbum Living it Now, theatertours Zacht en Aegje, klinken in ROER de Nederlandse liederen van haar gelijknamige nieuwe album. Ze is een troubadour en maakt zich hard voor de zachtheid. Samen met haar band brengt ze dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet ze denken aan een Nederlandse Joni Mitchell.

Joia op Spotify

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook