FOTO: © Wesley Verhoeve
 • Cabaret

Op Sterk Water

Kerst Op Sterk Water 2023

 • Datum
  14 dec 2023
 • Tijd
  20:30- 21:55
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 19.50

​All I want for Christmas is Op Sterk Water!

In de inmiddels traditionele kerstshow van Op Sterk Water wordt de balans weer opgemaakt. Hoe zitten we erbij, wat gaat het nieuwe jaar brengen? Buiten is het donker, binnen is het koud dus sleep je familie, vrienden en collega’s mee naar het theater, kruip dicht tegen elkaar aan en lach om alles wat er voorbij komt: jullie tradities, vastgeroeste familiepatronen, menu-stress en koffiecornergesprekjes. Ingepakt in liedjes, keigrappige scenes en briljante improvisaties, met een strik van kaarslicht en jingle-bells.

Met trots en plezier kondigen we onze gastspeler aan: stralende ster Maaike Martens!

De sprankelende en veelzijdige Maaike Martens, vooral bekend als de onvergetelijke Ursula uit de hitserie ‘De Luizenmoeder’, sluit zich dit jaar aan bij de kerstshow.

All I want for Christmas is Op Sterk Water!

Op Sterk Water is al meer dan 20 jaar dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Elke show anders en toegespitst op het publiek, maar altijd muzikaal en bovenal hilarisch.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook