FOTO: © Roy Beusker
 • Musical

Brigitte Heitzer, René van Kooten, Soraya Gerrits e.a.

MAMMA MIA! (10, 11 & 12 oktober)

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 59.50

MAMMA MIA!

De muziek van ABBA is weer helemaal ‘in the picture’, dus tijd voor een gloednieuwe versie van deze musical! MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Een gloednieuwe versie van de iconische ABBA-musical

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.  

Cast
Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

13, 14 & 15 oktober

MAMMA MIA! speelt ook op 13, 14 & 15 oktober in het Stadstheater.

Meer info

Bezoek ook