FOTO: © foto: annemieke van der togt
 • Specials

Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas

 • Datum
  26 okt 2023
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 21.50

De grappigste Taalfoutjes, bekend van social media

Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Mark van der Werf vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan. En uiteraard staat hij uitgebreid stil bij de briljante, creatieve taalingevingen die leerlingen óók hebben. Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. En natuurlijk passeren talloze taalfoutjes de revue.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Een voorstelling waar je non stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige, vertederende en soms ontroerende ‘kinderlogica’, valt meer te leren dan je misschien zou denken!

 • 'Een feest van herkenning voor iedere volwassene die nog enige weet heeft van het kind dat hij was.'

  NRC Handelsblad
Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook