• Muziek

Micheline van Hautem en Orkest Collectief Zoetermeer

Shaffy & Brass

 • Datum
  4 mrt 2023
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.50

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy in 2019, zal het Orkestcollectief Zoetermeer ook dit keer de begeleiding verzorgen.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus  ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Beluister hieronder de topnummers van Micheline Van Hautem op Spotify. Tekst gaat verder na playlist.

'...alle soorten van emotie: van uitbundige vrolijkheid tot ingetogen melancholie'.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook