• Muziek

Mostert, Kooger en Hol

Boost!

 • Datum
  25 mei 2023
 • Tijd
  20:30- 22:20
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 22.00

Voorstelling geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht.

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel ‘attitude’ tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

Over het allereerste optreden van Boost! schreef een recensent: “Na een prachtig gedragen intro, waarbij de beide Leslieboxen de Hammond lieten ronken als een opstijgende Boeing 747, ontbolsterde zich een fraai thema, messcherp door gitaar en orgel unisono gespeeld, uiteraard met fraaie solopartijen van Mostert en Hol.” en ” een heel gevarieerd optreden van drie klasbakken, die ook heel veel plezier op het podium uitstraalden. Het publiek toonde haar waardering met de roep om meer. ”

Een power trio dat zich het beste laat omschrijven als: 'A loud & nasty rollercoaster ride'

Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19-pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 25 mei 2023
  20:30 - 22:20

Bezoek ook