FOTO: © Mark Engelen
 • Cabaret

n00b

n00b speelt n00b

 • Datum
  8 nov 2023
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 23.00

Cabaret voor en door de n00bs

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dit seizoen komen de dames dan ook terug naar het theater met n00b speelt n00b.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

De voorstelling gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat noob je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan luisteren. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

 • 'Laura Bakker en Isabelle Kafando zijn in ‘N00b speelt N00b’ een extreem genietbare energiebom'

  De Volkskrant
Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook