FOTO: © Creative Visuals: Vera Schrobber & Daniel van Hauten
 • Dans

Oxygen – a Jennifer Romen Production

Delusion

 • Datum
  22 mrt 2023
 • Tijd
  20:15- 21:40
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 24.00

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap ‘Oxygen’ indruk maakt met visueel werk dat tot in de puntjes gedetailleerd is met beeldende illusies.
Nu is het tijd om het grote publiek kennis te laten maken met haar spectaculaire choreografieën. In haar eerste avondvullende theatervoorstelling neemt Jennifer u mee in een samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is. 

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Ze heeft een grote achterban, vooral van mensen die nauwelijks naar het theater gaan. Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bestormt ze de grote zalen. Hiermee komt haar wens uit om langere werken te creëren en om de lijn met haar al bestaande publiek door te zetten naar het theater. Met maar liefst 46 voorstellingen in heel Nederland onderstreept dit de behoefte aan haar werk.

‘Delusion’ wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.

‘Delusion’ gaat op 16 januari 2023 in Theater aan het Vrijthof in Maastricht in première.

Creative Visuals: Vera Schrobber & Daniel van Hauten

 • 'Haar oog voor choreografie en het overbrengen van haar ideeën op jonge dansers is van ongekend hoog niveau en inspirerend voor eenieder die met haar werkt of van haar werk geniet. Creativiteit en innovatie zijn leidend in haar maakproces.'

  Juryrapport Inspiratieprijs Prins Bernard Cultuurfonds:
 • 'Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!'

  Ne-Yo - Jurylid NBC World of Dance
 • 'Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal.'

  Derek Hough - Jurylid NBC World of Dance
 • 'Ik voelde hoe je wilde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.'

  Jennifer Lopez - Jurylid NBC World of Dance
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook