FOTO: © Dan Tsantilis
 • Jeugd & Familie

Peppa op avontuur (2+)

Peppa Pig Live! - Van Hoorne Studios

 • Datum
  31 mrt 2024
 • Tijd
  13:30- 14:30
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 20

Ga op de foto met Peppa

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Peppa Pig op Avontuur

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa en al haar vriendjes komen terug naar het theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Tekst gaat verder onder afbeeldingen. 

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan.

Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor!

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Cadeautip!

Geef je vrienden of familie een theaterticket in de vorm van een leuke theater cadeaubon. Download de cover, samen met de cadeaubon en print deze uit zodat je de ticket in deze leuke cadeaubon aan je vrienden & familie kan geven!

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Sluit de voorstelling gezellig af met ons nagenietarrangement. Wij zorgen voor een speciaal gereserveerde tafel, waar je na afloop van de voorstelling geniet van luxe borrelhapjes (vegetarisch mogelijk) en een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces of later in je account.

Bezoek ook