FOTO: © Sanne Bas
 • Muziek
 • percussie

Percossa

Let me in - Let me out

 • Datum
  20 mei 2023
 • Tijd
  20:15- 21:50
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 26.50

Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat u voor uw kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van PERCOSSA. Deze vier mannen nemen u mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts. 

Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?
Let me In – Let me out vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto Percossa - Let me in Let me out
FOTO: © Sanne Bas
Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?

De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders die samen zijn gaan vallen met hun eigen toneelgrappen. Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om uit de routine te breken. De een door de deur in te beuken en de ander door te zoeken naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. Maar wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Maar zijn ze klaar voor het onbekende?

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook