FOTO: © Hans Oostrum
 • Muziek

René van Kooten

Op zoek naar René (try-out)

 • Datum
  22 sep 2022
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 28.50
Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.

Deze beschouwing hoorde René van Kooten eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar schreeuwt dit om een zoektocht. Want wie is René eigenlijk? De musicalacteur? De rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader? Samen met een wisselende, bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én het publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is.

De unieke stem en podiumpersoonlijkheid van de musicalzanger zijn de basis voor deze voorstelling waarbij hij zich van alle kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met zijn publiek er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 

 • 22 sep 2022
  20:15

Bezoek ook