FOTO: © Roy Beusker
 • Cabaret

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

 • Datum
  14 okt 2022
 • Tijd
  20:15- 21:55
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 27.00

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show.

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs.

Een voorstelling die je niet snel zal vergeten.

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 14 okt 2022
  20:15 - 21:55

Bezoek ook