FOTO: © Stella Gommans
 • Theatercollege

Roek Lips

Wie kies je om te zijn

 • Datum
  19 apr 2023
 • Tijd
  20:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.50

VOORSTELLING GEANNULEERD

Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht.

Wie kies je om te zijn in een tijd dat niets meer vanzelfsprekend is? Hoe blijf je hoopvol? Waar vinden we houvast? 

Socrates wist het al: we hebben de echte dialoog nodig om te ontdekken wie we zijn en hoe we ons tot de wereld om ons heen verhouden.

Roek Lips is een veelzijdig persoon: hij is journalist, schrijver, mentor, motivator, filosoof, theatermaker, adviseur, film en theatermaker. Toen in 2011 zijn achttienjarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag ‘wat werkelijk van waarde is’ besloot hij opgedane inzichten met zo veel mogelijk mensen te delen. Met zijn scherpe en realistische blik op heden, verleden en toekomst heeft hij al velen weten te inspireren.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Roek Lips ging in gesprek met inmiddels meer dan 150 wetenschappers, kunstenaars, leiders, doeners en denkers op zoek naar inspiratie en houvast. In dit actuele (theater)programma neemt hij je mee in de opgedane inzichten, persoonlijke ervaringen en inspirerende verhalen waarbij hij gebruik maakt van de door hem stijlvol gefilmde fragmenten.

Met bijdragen van o.a. Ahmned Aboutaleb, Claudia de Breij, Joke J. Hermsen, Louis van Gaal, Vincent Icke, Typhoon, Paul Verhaeghe, Ivo van Hove, Jan Terlouw, Irene van Lippe-Biesterfeld, Jan Geurtz, Glenn de Randamie en vele anderen.

Het boek dat onlangs met dezelfde titel is verschenen is inmiddels toe aan de zesde druk. Een groot succes en inspiratie voor velen.

Wie kies je om te zijn daagt uit tot reflectie en stelt vragen die je nog niet eerder hebt gesteld. Want hoewel er van alles op je pad komt, er is altijd een moment waarop je een keuze kunt maken.
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 19 apr 2023
  20:30
  Geannuleerd

Bezoek ook