FOTO: © Joris van Bennekom en Geert Gratama
 • Muziektheater

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse

Vuile Huichelaar

 • Datum
  2 mrt 2023
 • Tijd
  20:15- 22:25
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 24.00

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program!

Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag.

Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.
We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel het foute lied.  We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen.

Laat je gaan met… Vuile Huichelaar 7: ‘Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!’

Cast
Saskia van Zutphen en Paulette Willemse

 • 'De satirische teksten zijn briljant.'

  Theaterkrant
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook