• Cabaret

Anne-Marie Jung, Owen Schumacher, e.a.

SNACKS!

 • Datum
  16 mrt 2024
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 39.50

voorstelling geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd.

SNACKS!

Dit ismet gemak dé smakelijkste voorstelling van dit seizoen, met in de absolute hoofdrol Neerlands favoriete snack: de kroket! Zinnenprikkelend muzikaal komedietheater, in een wit plastic bakje.

Trakteer jezelf op een heerlijke voorstelling over de Hollandse cuisine in al haar glimmende vette dikke glorie. Alles zit tegen voor snackbarhouder Willem (gespeeld door Anne-Marie Jung), maar ze wil koste wat het kost het frituurvet in haar snackbar weer laten spetteren en borrelen.

Trakteer jezelf op een heerlijke voorstelling over de Hollandse cuisine in al haar glimmende vette glorie.

Dankzij een wanhoopspoging de zaken op orde te krijgen belandt ze in een krankzinnige reis door tijd, ruimte en snackgeschiedenis, waarin pratende duiven en tapdansende kaassoufflés nog tot de minder vreemde dingen behoren. SNACKS! is een muzikale komedie over nostalgie, vooruitgang en de kunst van het loslaten.

Voor iedereen die gelooft dat een rondje snackbar op z’n tijd geen kwaad kan. Op dinsdag bijvoorbeeld. En zaterdag na het stappen, natuurlijk. O, en vrijdag, vrijdag is frietjesdag. Én een bitterbal tijdens de zondagmiddagborrel. SNACKS! Het water loopt je gegarandeerd in de mond!

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 16 mrt 2024
  20:15
  Geannuleerd

Bezoek ook