• Jeugd & familie

De Peppa Pig Minishow!

Stadsfestival 2040

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Restaurant

Stadsfestival 2040

Op zaterdag 16 september 2023 vieren we de allereerste editie van het Stadsfestival Zoetermeer 2040. Dit evenement staat in het teken van het nu en de toekomst van Zoetermeer. Overal in de stad, op verschillende locaties, kun je genieten van diverse activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Laat je meevoeren door de transformatie van Zoetermeer en ontdek hoe we samenwerken om de stad een heerlijke plek te maken en te houden om te wonen, recreëren, werken en ondernemen.

Een vrolijk begin

Om 14:00 en 15:30 uur presenteert het Stadstheater in samenwerking met het Stadsfestival 2040 een Minishow van Peppa Pig! Na beide shows is er een kans voor een meet and greet met Peppa in het café. Op meerdere plekken in de stad zullen festiviteiten plaatsvinden. Wat ons betreft een vrolijke kick-off voor het theaterseizoen 23-24. De toegang tot de Peppa Pig Minishow is gratis! Maar kom op tijd, want vol is vol. 

Tekst gaat verder onder plaatje.

De Peppa Pig Minishow!

Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt op bezoek in STAGE kitchen & café! Het is zelfs een hele bijzondere dag, want… Peppa is jarig! In de minishow viert Peppa samen met haar broertje George feest! De slingers hangen op, Peppa leert George pannenkoeken bakken en buiten… liggen hele grote modderplassen! En dat is precies waar Peppa Pig van houdt! Zing en spring jij mee op dit verrassende, muzikale avontuur met het vrolijke varkentje?

Deze minishow duurt 20 minuten en wordt gespeeld door Peppa en George character costumes.

meet and greet

Na afloop van de minishow gaan Peppa en George graag met het publiek op de foto tijdens de meet and greet.

 • 16 sep 2023
  14:00 - 14:20
 • 16 sep 2023
  15:30 - 15:50