• Show

Stadstheater Overdag: Barrie Stevens

I'm an Artist

 • Datum
  15 jan 2023
 • Tijd
  14:00- 15:25
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 14.00

Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral… een indringend verhaal vertellen. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan diep te raken in de theatervoorstelling I’m an Artist.

Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakten van hem de meest positief gestemde, bekendste choreograaf en entertainer van Nederland.

Tekst gaat verder onder slideshow. 

Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster – Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt. Een intiem levensverhaal in een imposante revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk. I’m an Artist is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het dagje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is te bestellen in het bestelproces.

Deze voorstelling is onderdeel van Stadstheater Overdag. Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Meer

Stadstheater Overdag

Stadstheater Overdag

Voor iedereen die liever 's middags het theater bezoekt is er Stadstheater Overdag. Bekijk hier alle voorstellingen.

 • 15 jan 2023
  14:00 - 15:25

Bezoek ook