FOTO: © Robert Zant
 • Muziek

Symphonic Rock Night

The Third Line

 • Datum
  3 mrt 2023
 • Tijd
  20:15- 22:55
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 27.50

Na twee indrukwekkende rockshows onder de titels A Complete Evening en The Second Chapter, is Symphonic Rock Night al vijf jaar een vaste waarde in de Nederlandse theaters.

In The Third Line brengt de band een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Floyd, Genesis, Yes, Marillion en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog genoteerd staat in de jaarlijkse Top 2000. Verwacht hits als ‘Hotel California’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Owner of a Lonely Heart’ en ‘Baker Street’, maar ook de krakers van Nederlandse bands als Nits, Golden Earring en Solution zullen zeker niet ontbreken.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De 9-koppige Symphonic Rock Night-band, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘On the Turning Away’ van Pink Floyd, ‘Behind the Lines’ van Genesis en ‘Give a Little Bit’ van Supertramp.

The Third Line is een spectaculair theaterconcert die de liefhebber van symfonische rock absoluut niet mag missen.

“The Third Line is onze beste voorstelling tot nu toe. Met een heerlijke lijst nieuwe songs, waarbij ons publiek volledig uit hun dak zal gaan. Voor mij ook een sensationeel gevoel, om met dit hechte stel topmuzikanten deze iconische muziek te mogen spelen.”

Muzikanten
Yvon Mocking – zang
Jos Harteveld – zang
Joop Wolters – gitaar
Anand Mahangoe – gitaar
Frank Strokap – bas
Monica Kemink – saxofoon, zang
Tim de Jong – drums
Matt Daniel – toetsen
Rick Linzel – toetsen

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook