FOTO: © Satellite June
 • Muziek

Tess Merlot

Livemuziek in STAGE

 • Datum
  12 feb 2023
 • Tijd
  16:00- 17:45
 • Zaal
  Restaurant
 • Inclusief
  Pauze

Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk.

Gemotiveerd om haar passie te delen en culturen samen te brengen, bracht Tess in 2017 met les Moutons haar eerste EP Chansons pour non-francophones uit. In 2019 zong ze haar eigen ‘Mon Paris’ in een bomvol Paradiso en in de eerste maanden van 2020 tourde ze met haar Moutons langs uitverkocht zalen van PAARD in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht. In juli 2021 ziet debuutalbum ‘Laissez-moi’ het levenslicht, waarvan de singles L’histoire de notre amour en Une romance d’été regelmatig op de Nederlandse radop te horen zijn.

Of Tess nu optreedt met haar band Tess et les Moutons of als solo-artieste onder de naam Tess Merlot, ze doet dit met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen om de ongecastreerde versie van chansons te laten horen. Het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook robuust zijn, grotesk. En keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een magnetisme te bezitten van heb ik jou daar: meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte.

De toegang tot dit concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt?
Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café via de knop.

Bezoek ook