• Muziek

The Analogues

Hello Goodbye: The Very Best Of The Studio Years

 • Datum
  28 feb 2023
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  € 59.50

Hello Goodbye kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden.

De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, The White Album en het meest recent, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

Tekst gaat verder onder plaatje.

Met Hello Goodbye stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren.
Foto poster Hello Goodbye

Dat ging niet zonder slag of stoot. Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.

Beluister hieronder de topnummers van The Analogues op Spotify.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 28 feb 2023
  20:15
  Uitverkocht

Bezoek ook