FOTO: © Daniel Maissan en Chris Pedis
 • Muziek

The Dutch Eagles

New Horizon

 • Datum
  24 feb 2023
 • Tijd
  20:15- 22:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 28.50

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon is de nieuwe show van The Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock. 

Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar u toe en dat zij niet stilstaan bewijzen ze wederom met New Horizon. Of het gaat om ‘Lyin’ Eyes’ of ‘Life In The Fast Lane’, of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals u van ze gewend bent. Beleef het zelf in New Horizon – The Dutch Eagles.

Scenefoto 4 Dutch Eagles - New Horizon

Inleiding & nagenietarrangement

Maak je theateravond compleet

Bij deze voorstelling is het mogelijk een inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19:15 uur en is toe te voegen in het bestelproces.

Na de voorstelling nog even nagenieten? Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook