• Muziek
 • klassiek

Trio Jakob

Koffieconcert

 • Datum
  6 nov 2022
 • Tijd
  11:45- 12:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.00

Het Trio Jakob is een muzikaal ensemble dat zich richt op het piano trio repertoire en het ontdekken van een unieke sound door het samenvoegen van hun eigen muziekstijlen. Het trio heeft al verschillende internationale prijzen in ontvangst mogen nemen. 

Het trio wordt gevormd door violist Manuel De Almeida-Ferrer, cellist Carla Peña en pianist Imanol Casán. Sinds de oprichting in 2014 werken ze samen met veel bekende namen als Dirk Mommertz, Michel Strauss, Heime Müller, Peter Nagy en Claire Désert en ensemble als het Vogler Quartet, Gryphon Trio en Cuarteto Casals. Het trio wordt regelmatig gecoacht door het Osiris Trio. Ook nemen ze  jaarlijks deel aan het Jeunnesses Musicales’s International Chamber Music Campus.

 

Inleiding & nagenietarrangement

Maak je theaterbeleving compleet!

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 11:00 uur en is gratis te bezoeken.

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Programma:
G. Fauré: Trio in D minor, Op. 120 (1923)  I. Allegro, ma non troppo II. Andantino III. Allegro vivo

L. van Beethoven: Trio No. 6 in E-flat Major, Op. 70/2 (1808) I. Poco sostenuto – Allegro ma non troppo II. Allegretto III. Allegretto ma non troppo IV. Finale: Allegro

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Koffieconcerten. Klik op het blok hieronder voor meer informatie.

 • 6 nov 2022
  11:45 - 12:45

Bezoek ook