• Jeugd & Familie

Dansworkshop

Ukkiepret (2+)

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Kleine Foyer
 • Prijs
  € 5

Dansworkshop

Wiebel, ren en spring! Lekker bewegen op muziek. Samen dansen en we maken met z’n allen plezier.

Samen met jou zingen en muziek maken, je kind is er dol op. Zingen, bewegen, muziek luisteren; behalve dat hele jonge kindjes dit geweldig vinden om te doen, leren ze spelenderwijs ook veel sociale en motorische vaardigheden ontwikkelen. Mooi toch? Ook voor drukke ouders is het fijn om echt even helemaal met hun kleine bezig te zijn. De ervaring leert namelijk dat niet alleen de kindjes ervan genieten!

Doe mee met deze swingende workshop in het Stadstheater tijdens dit Peuterfestival! Wiebel, ren en spring! Lekker bewegen op muziek. Samen dansen en we maken met z’n allen plezier!

De dans- en muziekworkshops zijn om samen te doen en leuk voor ouder en kind, het is dan ook de bedoeling dat er kaarten gekocht worden voor zowel de ouder als het kind.

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook