• Jeugd & Familie

Sprookjesconcert on Tour

Ukkiepret (2+)

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  € 8.50

Sprookjesconcert on Tour

Van Hoorne Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Hans & Grietje en vele anderen. Zing en dans mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van!

Zou jij zelf ook eens een echte prins, prinses, ridder, fee of ander sprookjesfiguur willen zijn? Kom dan verkleed!

Tijdens dit sprookjesachtige verhaal ontmoeten we de Prins die jarig is en tot Koning gekroond zal worden, maar om Koning te worden zal hij de opdrachten van de Koninklijke Proeven van Bekwaamheid moeten uitvoeren. Pas als dat gelukt is, komt de kroon tevoorschijn… Ga mee met de Prins op sprookjesreis! De kinderen in de zaal helpen mee om de opdrachten op te lossen en de Prins tot Koning te kronen!

De voorstelling wordt uitgevoerd door drie acteurs die de kinderen meenemen langs diverse sprookjes.

Na de show kun je ook nog eens met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook