• Muziektheater
 • opera

Ukraine Liberation Orchestra

Così fan tutte

 • Datum
  23 mrt 2023
 • Tijd
  20:15- 22:50
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 41.50

Voorstelling geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht.

‘Così fan tutte’ is een komische opera in twee bedrijven van Wolfgang Amadeus Mozart, waarin twee jonge mannen zich met een weddenschap aan een liefdesexperiment wagen en zo hun liefde op de proef stellen.

De ondertitel van de opera luidt dan ook ‘La scuola degli amanti’ oftewel de leerschool van de geliefden. Vrij vertaald betekent Così fan tutte ‘Zo zijn alle vrouwen’, maar dat betekent niet dat de heren het er zonder kleerscheuren vanaf gaan brengen…

‘Così fan tutte’ ging in 1790 in Wenen in première en was meteen een doorslaand succes. De opera behoort met recht tot het gietijzeren repertoire en wordt door alle grote operahuizen met regelmaat ten tonele gevoerd.

Een groep Oekraïense muzikanten is de oorlog in hun land ontvlucht en heeft onderdak in Nederland gevonden. Dat heeft geleid tot het ontstaan van een bijzonder gelegenheidsorkest op initiatief van dirigent Jeroen Weierink, het Ukraine Liberation Orchestra (ULO). Marc Krone zal de regie op zich nemen en met zes bijzonder getalenteerde Oekraïense zangers presenteren we u een gloednieuwe enscenering van zonder twijfel de meest dolkomische boulevardklucht onder de opera’s.
Houd zakdoeken gereed!

Cast
Ukraine Liberation Orchestra (ULO)

Foto Ukraine Liberation Orchestra onder leiding van Jeroen Weierink - Cosi Fan Tutte

Inleiding & nagenietarrangement

Maak je theateravond compleet

Bij deze voorstelling is het mogelijk een inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19:15 uur en is toe te voegen in het bestelproces.

Na de voorstelling nog even nagenieten? Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

 • 23 mrt 2023
  20:15 - 22:50
  Niet boekbaar

Bezoek ook