• Theatercollege

Wetenschap voor iedereen

Universiteit van Nederland LIVE

 • Datum
  21 mrt 2024
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 12.50

​Wetenschap voor iedereen

Op je werk, tijdens je studie, in de kroeg of terwijl je geniet van je vakantie. Wetenschap is overal.

​In ‘Wetenschap voor iedereen’ worden live theatercolleges gegeven door topwetenschappers. Geen ellenlange praatjes, maar goede interactieve verhalen waar je wat van opsteekt en om kan lachen. Zo blijkt iets onbenulligs soms ineens toch heel waardevol als je er met een wetenschappelijke blik naar kijkt.

 

​Want wetenschap is leuk en voor iedereen.

De colleges en experimenten gaan over thema’s als geld, het klimaat, AI/toekomst, liefde/seks, gezond leven, muziek, brein, cultureel erfgoed, crime, voedsel, ruimte(vaart), evolutie/dierenrijk, natuur-/scheikunde en geschiedenis.

​Voor de Universiteit van Nederland hoef je geen diploma te hebben, iedereen is welkom. De Universiteit van Nederland, met maandelijks een bereik van 1,2 miljoen volgers, brengt met deze Live show de wetenschap dichter bij jou. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen.

 

Sebastiaan de Vet, TU Delft / thema: Astronomie

Marthe Walvoort, Rijksuniversiteit Groningen / thema: Scheikunde

Pernille van der Plank, Open Universiteit / thema: Vastgoedrecht

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.