FOTO: © Buro Ru
 • Toneel

Wat Mijn Man Niet Weet

Victoria Koblenko, Emma Linssen en Birgit Schuurman

 • Datum
  15 nov 2023
 • Tijd
  20:15- 21:45
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 30

Wat Mijn Man Niet Weet

‘Wat Mijn Man Niet Weet’ is de leukste en spannendste vriendinnencomedy met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Emma Linssen en Birgit Schuurman. Een humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen?

Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk? In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet.

De tekst gaat verder onder de video

Credits:

Bij deze voorstelling heeft er een castwissel plaatsgevonden. Hierdoor is de actrice Puck Pomelien Busser vervangen met Emma Linssen.

Spel: Victoria Koblenko, Emma Linssen en Birgit Schuurman
Regie: Stephanie Louwrier

Script: Bart van den Donker
Foto en artwork: buroRuSt + Benning & Gladkova

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 15 nov 2023
  20:15 - 21:45

Bezoek ook