FOTO: © Thijs Meuwese en Daan Colijn
 • Cabaret

Yentl en de Boer

Modderkruipers

 • Datum
  27 mei 2023
 • Tijd
  20:15- 22:00
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 28.00

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept

Tekst gaat verder onder de foto’s

Met hun vorige, veelgeprezen voorstelling 'De Kampvuursessies' wonnen zij hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs, waarmee ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

Met: Yentl Schieman en Christine de Boer
Muzikanten: Charly Zastrau (piano) & David Gram (gitaar)

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 27 mei 2023
  20:15 - 22:00

Bezoek ook