Theaterseizoen 2023/24

Het programma voor het nieuwe theaterseizoen is rond! Bijna 200 voorstellingen zijn vanaf september in Zoetermeer te zien. Van Rundfunk tot Tjitske Reidinga, van Henry van Loon tot Herman van Veen, van Paul de Leeuw tot Pia Douwes en van Isabelle Beernaert tot Alex Klaasen. Hier vind je alle informatie over het nieuwe theaterseizoen 23/24.

Bestellen van kaarten

Kaarten kunnen besteld worden via de website, telefonisch of in het theater. De servicebalie is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 17:00 uur. Even langskomen? De servicebalie in het theater is geopend op dinsdag en vrijdag tussen 14:00 en 17:00 uur en een uur voor aanvang van (film)voorstellingen.

Van 3 juli t/m 27 augustus is onze servicebalie alleen telefonisch bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur. 

Wat verandert er in seizoen 23/24?

  • De brochure is terug van weggeweest! De brochure is op te halen bij het Stadstheater en de bibliotheek in het Stadshart, Rokkeveen en Oosterheem.
  • Met ingang van het nieuwe seizoen rekenen wij € 1,50 transactiekosten per bestelling.
  • Vanaf volgend theaterseizoen is het helaas niet meer mogelijk om gebruik te maken van de Kleine Zaal Royaal, de Wildcards, het sparen van punten en de series.
  • De mogelijkheden om het Stadstheater te steunen. Bekijk de mogelijkheden om ons te helpen. Uiteraard doen wij graag iets terug!
  • Bij zo’n vijftig voorstellingen in het programma staat een Early Bird-prijs. Voor deze voorstellingen gold dat je tot en met 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt, € 7,50 korting per ticket ontving.