Wat kunnen we voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:
Bregje van Beek

Bereikbaar tussen kantooruren

Offerte aanvragen
Gebouw van Stadstheater Zoetermeer

Uw evenement, ons podium.

Uw Evenement

Huur een zaal voor bijvoorbeeld congressen en bijeenkomsten, vergaderingen en presentaties, borrels en diners of bedrijfsuitjes. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte zaal die is voorzien van alle moderne faciliteiten.

Culturele verhuring

Aanvraag doen voor een culturele verhuring? Neem dan contact op met Kerstin op tel.: 088 22 07 060 of mail ons via de knop.

Mailen
Onze gastvrije en ervaren medewerkers staan op ieder moment voor u klaar, zodat uw evenement tot in de puntjes wordt geregeld.

Doe de VR-tour door ons theater

Zalen overzicht

Ervaar de magie van het theater met uw evenement, met daarbij alle faciliteiten die u bij uw evenement nodig heeft. De ruimtes en zalen in het Stadstheater zijn geschikt voor zowel grote als kleine evenementen variërend van 12 tot 770 personen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op via 088 220 70 62 of stuur een e-mail naar sales@stadstheater.nl. Wilt u de verschillende zalen of foyers van tevoren vrijblijvend bezichtigen? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Op deze manier maakt u het beste kennis met de fijne sfeer, de eindeloze mogelijkheden van het theater en de verschillende locaties. We maken graag een afspraak om u alle ruimtes en mogelijkheden tot zaalverhuur te laten zien.

offerte aanvragen

Weet u voldoende? Vraag een offerte aan via de knop.

Offerte aanvragen