Foto voorstelling je staat er

Educatie

De afdeling educatie biedt projecten en contextprogrammering aan om een extra beleving aan het theater toe te voegen. Het doel van de afdeling is om een verbinding te zijn tussen het publiek en de voostelling.

Foto voorstelling theater na de dam

Vrijetijdsproject voor V.O. leerlingen

Theater Na de Dam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag extra betekenis te geven. Elk jaar spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. Dit is een mix van professionele voorstellingen en jongerenprojecten.

Foto van Jong Stadstheater participanten

Vrijetijdsproject voor V.O. leerlingen

Jong Stadstheater

Jong Stadstheater is de jongerenambassadeurs groep van het Stadstheater, bestaande uit enthousiaste leerlingen van het Erasmus College Zoetermeer. De groep is een theaterseizoen lang verbonden aan het Stadstheater.

De afdeling Educatie organiseert vrijetijdsprojecten voor alle leeftijden. Denk hierbij aan zelf theater maken, maar ook aan inleidingen en nagesprekken. Daarnaast worden er schoolprojecten georganiseerd voor primair- en voortgezet- onderwijs. Met deze projecten wil het Stadstheater de jongeren uit Zoetermeer en omgeving stimuleren om kunst te maken en te bekijken. Zo wordt er binnen het Stadstheater een plek gecreëerd waar iedereen kan leren, inspireren en vermaken.

Meer info?

Wil je een aanvraag doen of heb je meer informatie nodig? Mail ons of neem contact op via 088 220 70 44.

Mailen