Wat kunnen we voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:
Anouk van der Ploeg

Bereikbaar tussen kantooruren

Offerte aanvragen
Borrelplank STAGE

Borrels & diner

Formeel of informeel

Een borrel organiseren

Bij Stadstheater Zoetermeer bieden we een unieke setting voor uiteenlopende borrels. Of het nu gaat om het vieren van de toewijding van uw team tijdens een personeelsborrel, het organiseren van een feestelijke borrel ter ere van het pensioen van een gewaardeerde collega, het erkennen van een bijzonder jubileum met een ‘zoveel jaar in dienst’ borrel, of simpelweg het houden van een gezellige informele borrel, de mogelijkheden zijn bij ons grenzeloos.

Walking dinner of buffet

Een walking dinner of dinerbuffet is mogelijk in al onze zalen en foyers. Bij een walking dinner serveren we op prachtige wijze kleine gerechten, waarbij de gasten de gelegenheid krijgen om rond te lopen terwijl ze genieten van het gezelschap.

Dineren en tegelijkertijd netwerken wordt op deze manier gefaciliteerd, zodat iedereen op één avond veel meer mensen spreekt dan bij een gebruikelijk etentje. Deze manier van dineren is dus geschikt voor veel gelegenheden.

Geschikte zalen te huur:

• Grote Zaal (op het toneel)
• Kleine Zaal (tribune ingeschoven)
• Kleine Foyer
• Theaterfoyer
• STAGE

Wat onze zalen uniek maakt:

• Theater inclusief technische faciliteiten
• Theaterambiance
• Maatwerk afgestemd op uw wensen, zodat uw borrel of diner precies verloopt zoals u wil
• Ruime cateringmogelijkheden

Iedere zaal heeft diverse mogelijkheden en alle elementen in zich om uw borrel of diner tot een smakelijk en goed resultaat te leiden.

Een walking dinner is natuurlijk ook geschikt voor evenementen die overdag plaatsvinden. Afhankelijk van het tijdstip serveren we geschikte lunchgerechten of diverse snacks. Wij denken graag met u mee qua mogelijkheden.

Het Stadstheater biedt volop mogelijkheden voor een zakelijke borrel, besloten lunch of diner, een walking dinner of een uitgebreid buffet met talloze cateringmogelijkheden. Ons sfeervolle restaurant, maar ook onze foyers en theaterzalen bieden een prachtig decor voor iedere gelegenheid. En dat decor is nét wat anders en unieker dan u gewend bent.

offerte aanvragen

Weet u voldoende? Vraag een offerte aan via de knop.

Offerte aanvragen